Korpa (0)

Vaša korpa je prazna

Haljina Roksanda pink

Haljina Roksanda pink

11.130,00 RSD -15.900,00 RSD

Ušteda -4.770,00 RSD (30%)

Haljina do kolena, haljina uz telo, uska haljina, gornji deo haljine je od čipke, struk presečen linijom od koje se nastavlja čipka koja se završava sa zanimljivim preklopom čipke na levoj strani, kraj šipke ukrašen pink paspulom, na preklopu se nalazi srebrni ukras sa Elipsa logom, haljina se nastavlja do kolena sa glatkim materijalom od sjajnog satena.

izaberite boju:
izberite veličinu:

Veličina nije dostupna. Upišite email adresu i mi ćemo vas obavestiti kada veličina bude ponovo dostupna.

SKU: 5952346

kategorije:
Link za deljenje:

Otkrijte suptilnu eleganciju u haljini Roksanda! Ova uska haljina do kolena prati vaše telo sa sofisticiranim stilom. Gornji deo obuhvata prelepu čipku koja se preseca u struku, sa zanimljivim preklopom na levoj strani za dodatnu notu elegancije. Kraj šliceva ukrašen je pink paspulom, dok se na preklopu nalazi srebrni ukras sa Elipsa logom. Haljina se nastavlja do kolena sa glatkim materijalom od sjajnog satena. Izrađena od 87% viskoze i 13% poliamida, sa postavom od 100% viskoze, pruža udobnost i perfektno pristajanje. Haljina Roksanda je savršen izbor za posebne prilike!

Sirovinski sastav: viskoza 87,0% poliamid 13,0% | Napomena: skupljanje po duzini -0,56% po sairini -1,48% postava 100% viskoza

x

newsletter

budite o svemu prvi obavešteni